Husk strømmen i flyttekaoset

SFE <picture/>

Skal du flytte inn eller ut, til ny eller eldre bosted? På et tidspunkt må du forholde deg til strømmen. Sett derfor av litt tid opp i flyttekaoset for å ordne strømmen din, slik at du ikke betaler mer enn nødvendig. Her er noen tips som kan være greit å ta med seg i flytteprosessen.

Gi beskjed når du flytter
Gi beskjed til strømleverandøren din når du vet dato for utflytting. Da kan du sikre at du ikke betaler for strøm et sted du ikke lenger bor, for vi kan dessverre ikke datere strømavtaler som blir avsluttet tilbake i tid.

Unngå leveringsplikt
Dersom du ikke velger en strømleverandør når du flytter, vil nettselskapet ditt sette deg på leveringsplikt, noe som er unødvendig dyrt for deg. Så ta deg den tiden det tar å bestille ny strømavtale, så unngår du dette. Alle straumleverandører kan datere en ny strømavtale 30 dager tilbake i tid, så bestill helst innen den første måneden du har flyttet.

Bruk tid
Skal du kjøpe, eller har kjøpt ny bosted, får du ofte tilbud fra megler om å signere strømavtale ved overtakelse. Dette kan virke enkelt og greit, men er ikke i alle tilfeller det mest lønnsomme. Ta deg tid til å sjekke hva strømavtale som passar deg.

Små endringer, store utslag
Selv små endringer som å flytte fra liten til større leilighet, gå fra en til to i husholdet eller ny elbil kan ha innvirkning på strømforbruket ditt. Pass derfor på at du har rett strømavtale til deg og ditt forbruk. 

Du kan lese om forskjellen på de ulike strømavtalene og se våre strømavtaler her.

Du står fritt til å velge den strømleverandøren du vil, men vi håper selvsagt at vi har en strømavtale som kan passe deg og ditt nye bosted. Så skal du flytte ut eller inn i nytt bosted, vi hjelper deg gjerne å fikse dette. Ta kontakt med oss på tlf. 57 88 47 47, på epost kundesenter@sfekraft.no, eller chat med oss.

Og du, vi leverer strøm i hele landet! God flytting!