Energiforsyning og korona

SFE <picture/>

Energibransjen er en del av den samfunnskritiske infrastrukturen, og derfor er det satt i verk beredskapstiltak.

SFE er en ansvarlig samfunnsaktør og skal delta i smittevernsarbeidet. I tillegg skal vi sikre den samfunnskritiske strømforsyningen. Vi er også opptatt av å ivareta helsen og tryggheten til alle våre ansatte.

Tilsyn hos nettkunder er derfor innstilt inntil videre, og ber alle våre kunder som vil ha kontakt med våre kundesenter om å bruke telefon, chat eller e-post som normalt.

Vi er forberedt på situasjonen og er trygge på å kunne levere strøm som normalt og rette eventuelle feil som skulle oppstå i strømnettet vårt. Planlagt vedlikehold kan bli utsatt for å sikre kapasiteten dersom det skulle oppstå strømstans ved f.eks utfordrende værforhold.

Vi har gjort interne tiltak for å sikre beredskap. Byggene våre er stengt for alle besøkende, og møter blir gjennomført elektronisk.

Vi har opprettet en beredskapsgruppe og følger utviklingen kontinuerlig. Hele energibransjen samarbeider om situasjonen og vi følger råd gitt fra myndighetene.

Statusen vil bli oppdatert ved endringer og tiltak vil være gjeldende fra 13.mars og på ubestemt tid. Vi oppfordrer alle til å vere med i denne store dugnaden for å hindre smittespredning.